U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Richtlijnen Speel-o-theek Klapstuk vanaf 13 juni

 

Op onze website (https://sot-klapstuk.nl) staat op de pagina ‘Speelgoed Catalogus’ al ons speelgoed. Het bestand staat in pdf en is te downloaden, zodat u op uw gemak speelgoed thuis kunt uitzoeken. Zoek dan ook iets als 2e keus uit omdat het kan zijn dat wat u wilt lenen uitgeleend is.

Regelmatig worden de speelgoed downloads vernieuwd, hou dat in de gaten als u wilt lenen. Deze nieuwe downloads zullen nieuw speelgoed bevatten!

 

U kunt uw keuze per email sturen naar info@sot-klapstuk.nl vóór woensdagochtend 8.00 uur. (Eerste mogelijkheid om te bestellen vóór 10 juni 8.00 uur!)

Gaarne speelgoedcode  en speelgoednaam vermelden.

 

Op de woensdag wordt het speelgoed bij elkaar gezocht en klaar gezet. De Speel-o-theek is dan gesloten. Wij sturen u een bericht dat het speelgoed opgehaald kan worden. Op de zaterdag erna kunt u het speelgoed ophalen en betalen. U dient wel zelf thuis te tellen, bij veel bestellingen kunnen we dat niet voor u doen. U kunt ons na telling berichten per mail als er iets niet klopt, zodat er geen boete berekend wordt na afloop.

 

Wij nemen contact met u als uw 1e keuze en 2e keuze al is uitgeleend of nog in quarantaine is.

 

Wilt u liever spontaan naar de speel-o-theek (alleen op zaterdag) komen dan kunt u het speelgoed uit zoeken d.m.v. de ‘plaatjes boeken’ die op een tafel klaar liggen. De leden die besteld hebben, hebben voorrang en worden het eerst geholpen!

 

We vragen u niet alleen maar speelgoed terug te brengen maar ook te lenen. Omdat al het speelgoed 2 weken in quarantaine moet en we alles in het speelgoed-hok apart moeten leggen hebben we niet voldoende ruimte al het speelgoed op te slaan. 

 

Ook vragen wij u om het speelgoed schoongemaakt en ook goed droog (indien u het heeft afgewassen kan het gaan schimmelen in een dichte doos) terug te brengen.

 

Wij  vragen u indien mogelijk zonder kinderen te komen. De kinderen mogen uiteraard wel in speeltuin spelen.

Heb je zelf klachten, kom dan niet naar de speel-o-theek! Heeft er iemand bij jouw thuis koorts? Kom dan niet naar de speel-o-theek.

 

Bij de speel-o-theek ingang kunt u een stap naar binnen doen tot voor de tafel, als er meerdere mensen tegelijk komen vragen wij de volgende mensen in de grote hal of buiten te wachten tot de ander weg is. We moeten de ander halve meter regel blijven handhaven.

 

Heeft u nog speelgoed thuis en wilt u niet naar de Speel-o-theek  komen of het nog willen lenen, laat het ons per mail weten. Kosten per spel per week € 0,15 vanaf 1 juli.

 

Er kan betaald worden met een strippenkaart of een Tikkie. Of u maakt het geld over naar onze bankrekening.

 

Samen gaan we weer spelen!

 

Met vriendelijke groet,

Alle vrijwilligers van Speel-o-theek Klapstuk